Back to home Header Snack Heroes Back to home Header Snack Heroes

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului snackheroes-promo.ro, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos. Bel isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest website.

Obligatiile dvs de inregistrare

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii.In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

Securitatea datelor personale

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra si sunteti de acord sa sesizati Bel in legatura cu orice utilizare neautorizata a inregistrarii dumneavoastra.

Proprietate intelectuala

Intreg continutul site-lui snackheroes-promo.ro - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs prin orice alta metoda, sunt proprietate snackheroes-promo.ro (Bel) si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea continutului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

Utilizarea continutului

Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul snackheroes-promo.ro doar pentru utilizarea dvs personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul vacutavesela0e.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Bel:

Cererile de utilizare a continutului snackheroes-promo.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: info-ro@groupe-bel.com

Frauda

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul snackheroes-promo.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza snackheroes-promo.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.